Previous slide
Next slide
Fixbikes izegem

KWALITEITSVOL FIETSEN BEGINT HIER

Voor een ruim aanbod aan fietsen in Izegem moet u bij Fixbikes zijn. Zaakvoerder Jona Lombaert heeft een mooi assortiment aan fietsen voor dames, heren en kinderen en dit van verschillende merken.

TRADITIONEEL OF GESPECIALISEERD

Fixbikes biedt een ruim gamma van stadsfietsen, hybride, kinderfietsen, mountainbikes tot racefietsen. U vindt hier kwalitatieve merken zoals Oxford, Venturelli, Marcel Kint en Sensa. De keuze van uw fiets hangt samen met de toepassing die u voor ogen heeft. Bent u op zoek naar een betrouwbare stadsfiets die u van punt A naar B moet rijden, een mountainbike waarmee u gedurfde parcours kan afleggen of een racefiets die hoge snelheden kan bereiken? Bij Fixbikes vindt u het allemaal.

ONS FIETSAANBOD

Voor elke fietser, type ondergrond, … is er wel een gepaste fiets . U kan bij ons de gepaste fiets verkrijgen van loopfiets tot elektrische fiets. Dit volgens de gewenste uitrusting of budget.

STADSFIETS

Een ideale fiets voor korte ritten in de stad of fietstochten op verharde ondergrond. Een stadsfiets biedt comfort en is gemakkelijk in onderhoud en is voorzien van alle verplichtingen om zowel bij daglicht als in het donker wettig en veilig te fietsen.

ELEKTRISCHE FIETSEN

Elektrische fietsen zijn vooral geschikt voor langer fietsplezier bij recreatieve tochtjes of voor woon-werkverkeer. Er zijn fietsen met een maximum snelheid van 25 km/u en de speed pedelec van 45km/u. Je kan kiezen tussen een motor vooraan of een middenmotor. Onze voorkeur van de motor gaat naar Shimano steps of Bosch.

SPORTFIETSEN

Voor elke sportieve fietser is er wel een geschikte fiets. U kan bij ons terecht voor zowel koersfietsen, mountainbikes, crossfietsen & sporthybride fietsen.

KINDERFIETSEN

Moet uw kind z’n evenwicht leren houden of is hij al toe aan een fiets met versnellingen om langere afstanden af te leggen naar school, sportclub of jeugdbeweging? Bij ons vindt u loopfietsen, kinderfietsen en koersfietsen, en een advies op maat.

FIXIE – RETRO

Altijd al gedroomd van een eigen ontwerp of hippe stads/zondagsfiets? Kies uit een vast ontwerp of stel uw fiets volledig zelf samen naar uw wens.

GENIETEN VAN EEN FIETSTOCHT

Welk type fietser u ook bent, bij Fixbikes wordt u met de glimlach professioneel verder geholpen. Jona Lombaert is zelf een actieve fietser en weet perfect welke tweewieler bij uw rijstijl én verwachtingspatroon past. Hij kan u uitgebreid advies geven over de verschillende mogelijkheden van de fietsen, elektrische fietsen en fietsaccessoires. Of het nu een kinderfiets is of een fiets voor volwassenen, Fixbikes uit Izegem maakt er een erezaak van om elke klant te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Kom gerust langs en ontdek het aanbod