Previous slide
Next slide
Fixbikes izegem

DUURZAAM OP WEG MET ELEKTRISCHE FIETSEN

Fixbikes verkoopt naast fietsen en fietsaccessoires ook elektrische fietsen in Izegem. Kom langs en ontdek het kwaliteitsvol aanbod.

VLOT RIJDEN MET EEN E-BIKE

Houdt u ervan een toertje te rijden maar wilt u intussen ook genieten van alle comfort? Heeft u gezondheidsproblemen waardoor een traditionele fiets geen optie is? Niet meer helemaal bezweet toekomen op school of op het werk na een fietstocht? Kies dan voor een E-bike en geef uzelf dat steuntje in de rug! Fix bikes uit Izegem beschikt over een ruim assortiment aan elektrische fietsen van Oxford, Venturelli en Yoors. Deze merken zijn gekend omwille van de duurzaamheid van de batterij en de kwalitatieve afwerking van de fiets.

COMFORTABEL EN MILIEUVRIENDELIJK

De laatste jaren heeft de E-bike veel aan populariteit gewonnen. Rijden met trapondersteuning betekent voor velen immers een comfortabele manier om aan sport te doen én zich milieuvriendelijk te verplaatsen. Het aanbod aan E-bikes is ruim. Laat u bij de keuze van zo’n elektrische fiets dus professioneel bijstaan zodat u de E-bike kiest die afgestemd is op uw verwachtingspatroon. Zaakvoerder Jona Lombaert geeft u graag professioneel advies over de verschillende types en voert ook het onderhoud en eventuele herstellingen uit.

NIEUW: YOORS E-BIKES

Een Belgisch merk met de betrouwbare en krachtige Shimano Steps E6100 middenmotor. Dankzij de Shimano intube batterij van 500wh een moderne leuk met grote actieradius.
De Yoors E-bike is voorzien van extra brede anti-lek banden en een hydraulische schijfrem technologie. Dit samen met een modern design, ultiem comfort en grote autonomie is de E-Bike van Yoors niet enkel veilig en stabiel in alle weersomstandigheden, maar ook een echte Eye-catcher.