Fixbikes, uw fietswinkel in Izegem voor traditionele en elektrische fietsen

Fixbikes, fietswinkel in Izegem, is gespecialiseerd in de verkoop van traditionele fietsen, elektrische fietsen en toebehoren. En ook voor herstellingen mag u hier rekenen op een professionele aanpak. Ontdek ook de webshop!

Eigen atelier voor onderhoud

Zaakvoerder Jona Lombaert nam in 2017 de fietsenwinkel over en maakte er een referentie van voor de streek. Als zelfwerkend patroon én actieve fietser weet Jona perfect hoe uw tweewieler in optimale staat te houden. Hij beschikt over een eigen atelier en voert herstellingen uit en regelmatig onderhoud aan fietsen. Achter de ruime zaak is een privéparking. Bij Fixbikes in Izegem vindt u een ruim aanbod fietsaccessoires, traditionele fietsen én elektrische fietsen.

Fiets huren

Bent u geen fervent fietser maar wenst u af en toe toch gebruik te kunnen maken van een fiets? Of misschien heeft u om een andere reden een fiets nodig? Dan kan u bij Fixbikes terecht om een fiets te huren. Er zijn verschillende opties mogelijk. Vraag ons alvast naar bijkomende informatie over deze service.

Fixies en restyling

Jona Lombaert heeft een ruime expertise in het uitwerken van fixies. Dit soort fiets wordt ook wel fixie genoemd en ziet eruit als een koersfiets maar dan zonder versnellingen. Het is eerder een pistefiets waarbij u de keuze heeft tussen gewone remmen of terugtrapremmen. Deze fiets wordt volledig custom made gemaakt. Fietswinkel Fixbikes is the place to be voor het restylen van uw fiets. Wenst u uw tweewieler te restaureren in de originele staat? Dan mag u hier rekenen op uitgekiend vakmanschap.

Fixbikes
Fixbikes Fixbikes

Webshop

Van fietsaccessoires tot traditionele of elektrische fietsen. Ontdek het aanbod op de webshop.

Lees meer